ESKİ BAŞKAN KELEŞ’TEN SİTEM DOLU SÖZLER! ”YAZIKLAR OLSUN”

183

Ak Parti Cumayeri eski ilçe Başkanı Nejdet Keleş, İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve yönetimini hedef alarak ilçede gerçekleşen daraltılmış ilçe toplantısına partide daha önce görev yapmış isimlerin davet edilmemesine tepki göstererek ” Aday belirleme süreci gelir Sormazsın,Söyleneni dikkate almazsın,Meclis üyesi yaparsın istişare etmezsin,Geçmişte bu partiye gönül veren hizmet eden bir kişiyi bile arayıp gönül almazsın,Bayramlaşmaya çağırmazsın,eleştiri yapanı aferez edip oncu,buncu diye ayrıştırıp ihanetle suçlarsın. Bu kadar korkmayın bu partiye gönül verenlerden,Korkmayın bizim gücümüz yetmez sizi koltuklarınızdan etmeye, Koltuklarınız sizin olsun. Merak etmeyin bişeyde istemeyiz sizden,Ama yeter artık bu millete bizi mahcup etmeyin. ” dedi.

Sosyal Medya hesabından dikkat çekici paylaşımda bulunan  Nejdet Keleş İl Yönetimine şu sözlerle tepki gösterdi.

 

Eyy benim AK Partim…!
Eyy benim gönül verdiğim kıymetli Cumhurbaşkanım…!
Vay halimizeki vay vay vay
Sözüm meclisten içeri…!
Son günlerde ilçelerimizde yapılan Daraltılmış ilçe danışma toplantılarını yakinen takip ediyorum bu akşamda cumayerinde yapıldığını öğrendim.
Sanırım zaten daraltılmış olan ilçe danışma toplantısı okadar daraltmışlarki önceki dönem ilçe başkanlarını bile davet etmemişler.
Doğrusu merak ettim bu danışma toplantısında kim kime neyi danıştı, kim bu teşkilatların sorunlarını ele aldı ,kim AK Partinin kalesi sayılan Cumayerinde seçim kaybetmenin hesabını sordu.
Aday belirleme süreci gelir Sormazsın,Söyleneni dikkate almazsın,Meclis üyesi yaparsın istişare etmezsin,Geçmişte bu partiye gönül veren hizmet eden bir kişiyi bile arayıp gönül almazsın,Bayramlaşmaya çağırmazsın,eleştiri yapanı aferez edip oncu,buncu diye ayrıştırıp ihanetle suçlarsın.
Bu kadar korkmayın bu partiye gönül verenlerden,Korkmayın bizim gücümüz yetmez sizi koltuklarınızdan etmeye,Koltuklarınız sizin olsun
Merak etmeyin bişeyde istemeyiz sizden,Ama yeter artık bu millete bizi mahcup etmeyin
Daha önceki paylaşımlarımda bahsetmiştim Memlük devletinin neden yıkıldığını.
O paylaşımımdaki son dizelerini tekrar paylaşayım
“Yola inanmışlarla çıkılır ikna edilmişlerle değil”
“Sen sen ol evlat yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişme…
Hepinize yazıklar olsun.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar