ÇİLİMLİ’DE SÜLEYMAN KAZANCI İLE YOLA DEVAM!

43

AK Parti Çilimli 8. Olağan ilçe kongresi partili üyelerin katılımı ile gerçekleşti. Mevcut Başkan Süleyman Kazancı’nın yeniden başkan seçildiği kongrede birlik ve beraberlik mesajları verildi. 

 

Kongreye Ak Parti İstanbul Milletvekili Düzce Koordinatörü Yahya Çelik, Ak Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve partililer katıldı. 

 

 

Kongrede partililere hitap eden Ak Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk ” Ülkemize ve aziz milletimize olan hizmet yolculuğumuzda, AK Parti’nin yenilenen kadrolarıyla geleceğe kararlılıkla yürümeyi sürdüreceğiz.23 yıldır olduğu gibi eser ve hizmet siyasetimizi daha güçlü atılımlarla yürütecek, inanmış ve adanmış kadrolarımızla ülkemizin geleceğini inşa etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

 

Ak Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu da; Birlik ve beraberlik içinde, Çilimli’miz ve ülkemiz için büyük bir azimle çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, “İnandığın Yolda Yürü” diyerek hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz.” diye konuştu.

 

 

Çilimli ilçe kongresinde tek liste ile üyeler sandık başına gitti. Yapılan oylama sonucunda mevcut başkan Süleyman Kazancı güven tazeleyerek yeniden Ak Parti Çilimli ilçe başkanı seçildi. 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar