CUMAYERİ’NDE ŞENER ŞEN GÜVEN TAZELEDİ!

40
AK Parti Cumayeri 8. Olağan İlçe Kongresi partili üyelerin katılımıyla Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti.  Kongreye Ak Parti İstanbul Milletvekili Düzce Koordinatörü Yahya Çelik, Ak Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve partililer katıldı. 

 

 

Kongrede konuşan Ak Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, ”Umudun, İcraatın ve Geleceğin adı AK Parti çatısı altında ülkeye ve millete hizmet etme sevdamız yenilenen kadrolarımızla ilk günkü aşkla devam edecek.23 yıldır aşkla, şevkle ve onurla yürüdüğümüz bu kutlu yolda aziz milletimizin emrinde, ülkemizin hizmetinde yepyeni umutlara yelken açacağız.” dedi.  Öztürk kongre sonucunda güven tazeleyen İlçe Başkanı Şener Şen’i tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

 

 

İl Başkanı Hasan Şengüloğlu da ”Cumayeri Kapalı Spor Salonu’nda büyük bir coşkuyla 8. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik. Teşkilatımızın desteğiyle yeniden ilçe başkanlığına seçilen Şener Şen Başkanımızı tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyoruz. Yeni dönemde, birliğimizden aldığımız güçle Cumayeri ve Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, “İnandığın Yolda Yürü” diyerek hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz.” dedi. 

 

 

Tek liste ile gerçekleşen kongrede mevcut başkan Şener Şen yeniden ilçe başkanı seçildi. 

 

 

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar