YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

AK PARTİ’NİN 8 AYDIR KİRASINI ÖDEMEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI!

34

Yerel seçimlerden bu yana siyasi gündemin yoğun geçtiği, tansiyonun hiç düşmediği Akçakoca ilçesinde şimdi de Ak Parti’nin içinde bulunduğu maddi durum konuşulmaya başlandı.  İlçede kulaktan kulağa yayılan dedikoduya göre Ak parti ilçe başkanlığının seçimlerden bu yana kirasını ödemediği iddia edildi.

Yerel Seçimlerde, Belediye Başkanlığını önceki seçimlerde 3. parti çıkan CHP’ye kaptıran AK Parti’de teşkilat, seçimlerden bu yana kendine gelememiş olacak ki , her ay ödemesi gereken kirayı 8 aydır unutmuş durumda. Kongre sürecine girildiği şu günlerde yeniden teşkilat kurmakta zorlandığı da bilinen ilçe başkanının bu vurdum duymaz davranışı partiye büyük zarar veriyor.

İlçede kulaktan kulağa yayılan bu durumdan il başkanının haberinin olup olmadığı bilinmezken AK Parti’nin yerel seçimlerle birlikte ilçede kan kaybettiği ve yapılacak kongre için ilçe başkanının teklif götürdüğü bir çok ismin bu teklifi geri çevirdiği ve partiye hizmet anlamında önemli katkı sağlayacak isimlerin mevcut başkanın yönetiminde görev almak istemediği de konuşuluyor.  

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar